Ahad, 1 April 2012

Pengalaman Minum MonaVie Active (Warna Hijau) (Akibat terlebih makan kambing he.he.

 Pengalaman Minum MonaVie Active (Warna Hijau)  (Akibat terlebih makan kambing he.he.


Assalamualaikum.... Kawan2...ermmm ada ker org jengah blog ni, tk pe lah sekadar bercorat coret sendiri he..he.. ok kali ini kita bercerita pasal monavie ni.....
kali ini saya nak berkongsi sikit pengalaman pasal Monavie Active ni,....
Sabtu lepas rumah saya ada buat satu event Aqiqah anak sedara saya, memandangkan buat Aqiqah of coz ada kambing kan.. saya selama ni mmg tak tahan n tak suka kambing tp kali ni kambing panggang n kambing kuzi nya mmg sedap n menarik hati. mula saya rasa sikit errrmm sedap pulak...& tk berbau hamis so sy makan lagi akhir dekat 4 kali sy duk meratah daging kambing tu mmg marvelous... ermmm. pastu malam sambung lg, kambing kuzi pun sama sampai pagi ahad tu pun saya makan bersama nasi goreng. Pelik btl banyak giler sy makan kambing....Ermmm akhirnya ptg tu saya dah mula panas badan n bdn duk sakit n pening2 so saya dah risau sb selalu bila mkn kambing sikit mula la jd camni.. so bila malam sy dah rasa mcm lain mcm berpeluh2 sy risau apa sudah jadi ni....akhirnya baru sy teringat Monavie Active ni dlm peti sejuk Apalagi saya minum lah sebanyak 60ML... dah dlm masa 30 minit sy dapat rasa kaki sy yg selalu sakit tu berdenyut2 n kebas. dan mlm tu sakit yg tadi tu dan beransur2 hilang. pening pun kurang. sy rasa Monavie ini meneutralkan keadaan sy itu.. Alhamdulilah Pagi tu saya kembali segar, bertenaga dan tiada effect bila mkn kambing he..he.. next time apa yg sy kena ingat klu nk makan kambing standby Monavie Active disamping anda... Terima Kasih Monavie..... i like 1000x he..he..
Kat bawah ni saya selitkan sikit gambar kambing panggang tu utk tatapan bersama he.he..
kasi korang terliur sikit ha..ha... Apa yg penting klu tak tahan standby Monavie Active ok....


Nie dia Kambing Panggang yg menawan hati he..he... Bisa tergugat hu..hu....

Ha...Nie pulak 'Set Kambing Panggang' - Sos n Sayur & Kentang Leceknya.. Ermm...Mmg Marvelous....

Ok itu jer nak kongsi semoga berjumpa lagi ye. klu berminat nak try boleh hubungi saya... dibawah ni kelebihan MonaVie juga.

Produk yg mendapat sambutan hangat Monavie Active (botol hijau) 

•Boleh digunakan oleh pelbagai lapisan umur.

•Mengandungi kandungan anti-oksida yang tinggi untuk melawan
penyakit serta menjamin kesihatan yang optimun.

•Mengandungi tambahan Glucosamine semulajadi dari tumbuh-tumbuhan untuk rawatan serta memperbaikki sendi-sendi, joint dan urat saraf.-->SANGAT BAGUS UTK SENDI-SENDI, SAKIT URAT

•Mengandungi kolagen semulajadi dari tumbuh-tumbuhan untuk memperbaikki kulit.

•Sesuai untuk penyakit batu karang, gastrik, migraine, gout, lumpuh dan kanser.

Cara minum Jus Monavie. Setiap jus keluaran syarikat Monavie mempunyai fungsi berbeza serta kelebihan masing-masing. Jadi begitu juga cara peminuman Jus Monavie juga sedikit berbeza.

Kepada Anda yang sudah membeli jus Monavie, Anda boleh membaca penerangan tentang cara minum jus Monavie seperti yang tertera pada botol Monavie. Setiap botol ada diterangkan tentang kadar minum harian jus Monavie.

Jus Monavie boleh diminum pada bila-bila masa saja tidak kisah selepas atau sebelum makan. Tetapi disarankan untuk minum sekali sebelum tidur di waktu malam dan sekali selepas bangun tidur di awal pagi.

Kadar minum Jus Monavie:
Monavie Original (botol purple) ~ 30 ml 2 kali sehari
Monavie Pulse (botol merah) ~ 60ml 2 kali sehari.
Monavie Active (botol hijau) ~ 30 ml 2 kali sehari



Jom minum Monavie... Siapa berminat boleh hubungi saya.. Fiza - 012-2580637





Tiada ulasan:

Catat Ulasan