Isnin, 5 Mei 2014

Herba Maharani.. Kehebatannya Tiada Tandingan.

>>> ANDA SUKA MINUM AIS?? BACA POST NI SAMPAI HABIS. <<< Tahukah anda?? Herba Maharani ini berfungsi untuk membantu mengurangkan kolesterol dalam salur darah dan mendarakan semula urat-urat yang dah kembang sebab pemakanan kita. Air sejuk atau ais memang akan kembangkan urat. So, bila urat kembang, itu yang menyebabkan perut buncit, otot bengkak dan jadi tidak sihat. Herba Maharani ni mengandungi ginseng terpilih (cuba pergi tanya kat kedai sensei, mahal gilerrr bahan-bahannya) untuk mengembalikan keremajaan urat dan sistem dalam badan (turunkan body age). No wonder laa Herba Maharani sangat ISTIMEWA di hati wanita. Rupa-rupanya cara pembungkusan Herba Maharani pun dibuat dengan begitu teliti. Tujuannya adalah untuk menjaga kesegaran herba turun-temurun Maharani yang berasal dari Beijing yang paling disayangi Maharaja ketika itu. Tengoklah! Cara nak makannya pun kena ikut step by step! Simbolik wanita sejati yang penuh dengan nilai ketimuran. Memang rugilah wanita yang tak makan Herba Maharani. Apa yang kita dapat dengan memakan HERBA MAHARANI :- + Sang Isteri akan merasa YAKIN bila bersama suami dan mendapat tubuh yang SIHAT & AWET MUDA persis ANAK DARA. + Sang Suami pulak akan tersenyum PUAS bila bersama isteri dan sentiasa mendapat LAYANAN MALAM PERTAMA dari isterinya. + Sang Dara, sebagai PERSEDIAAN terbaik untuk menempuh alam perkawinan. Nak tahu lebih banyak lagi tentang Herba Maharani? Nak baca lebih banyak lagi testimoni wanita yang dah merasa kesannya? PM at Facebook & boleh jer WhatsApp : 018 - 667 2585 #ProjekSTG - Lebih bahagia,kaya dan Berjaya #Tq Ya Allah.

Jumaat, 2 Mei 2014

Cerita Ceriti Malam Gala Annual Dinner Micro-Ctl Automation SB 2014

Assalamualaikum sahabat.. Bertemu kita kembali diruangan sepi hanya catatan mengisi waktu yg sunyi.. Ermmm lupakan lah kisah sepi2 ni jom hayati gambar semasa annual dinner mlm semalam yg menyala2 warnanya yg mewarnai hidupku.. dalam suram ada hapenning dalam hapening ada suram hihi... jom layan gambar sambil nyanyi lagu suririramm ramm ramm.. suriram ram yg manis aduhai suriram makin dipdg bertambah manis haha... layanzzz...