Rabu, 19 September 2012

Hobi baru yg mengasyikkan ku - Felt Craft :-)

Assalamualaikum.... Lama aku tk jenguk blogku ini maklum aa sibuk sgt melambak kerja yg menunggu dari keja ofis, study n family... dah lah bln posa hari tu sibuk pulak nk meniaga kerepek he..he.. sabor je lah...dah tak cukup tgn dibuatnya.. Lama dah aku tak buka blog ni rindu gak nak meluahkan corat coret kat sini tp tak kesempatan ni baru nak mula balik ha...ha... Nie just aku nak kongsi crita sikit skg ni minat aku dah bralih ke bdg menjahit la pulak cam tak caya je aku Blh menjahit.. Mula2nya Hanya suka2 lama2 terus jadi hobi yg memberi keuntungan, lagi seronoknya bila ada yg start order makin bersemangat lah teman he..he.. Sebenarnya dah masuk 4 bulan aku menghasilkn produk craft tapi hari ini baru kesempatan nk promote kat sini he..he.. terima kasih lah anak2 sedara aku,kawan2 aku yg sudi order n promote kan barangan craft aku ni... sebenarnya byk lg aku nak buat tapi disebabkn tempahan yg Alhamdulilah dan masa yg selalu je tk cukup so terpaksa la aku simpan dulu kreativiti tu he..he.. ok ni sedikit sebanyak tempahan dr kwn2 anak sedara aku,kawan2 dan jiran2 yg aku sempat tgkap gambonyer... Jika ada yg berminat n nak tempah, Blh jer ntn sms, email or call la teman ek.. Email : - fiza3620@gmail.com Sms/Call : - 018 - 6672585 Blog : fizalvnor-felt-craft.blogspot.com Nie aku saja2 jer buat utk Dept. Nie HP case utk kakak iparku. Nie aku hadiah kan utk Birthday Adik kesayangan ku. Nie koleksi keychain yg ditempah oleh kawan2 anak saudaraku Nurlaili dan juga Kawan ku Pn Linda. tq very much tolong promote kan. Nie Beg Isi Telekung utk aku he.he... Nie koleksi Brooch... ada yg org order dan utk diri sendiri he..he.. Ada banyak lagi gambar yg tak sempat nak upload kat sini.. ntn ada masa aku upload la lagi... ok, siapa yg nak order blh la hubungi Teman ni yer... See u..