Jumaat, 2 November 2012

My Homemade Bakery & Felt Craft

Assalamualaikum & salam sejahtera kawan2 semua. Lama dah tak menulis kat sini...dulu dah mcm diary tapi semenjak dah semakin sibuk ni dah tak ada masa nak membukanya ha..ha... Ada ker follower kat sini.. Tak pe lah tak ada org tgk pun sekadar suka2 nak menulis he.he. Just nak kongsi ngan u all jer, sekarang ni sy telah bergiat aktif dalam bisnez craft & kek, best juga rupanya mula2 sekadar hobi tapi lama kelamaan dan jadi minat tambahan la pulak ada yg berminat dgn hasil tgn ku ini.. Syukur sangat apa yg Allah anugerahkan ini. Maybe bagi org lain biasa saja tp bg sy ianya amat lah bernilai apa yg Allah anugerah kan ini kat sy. Macam nak gelak pun ada dulu sy la org yg paling tak suka memasak & Menjahit bila mak suruh masak mcm2 alasan sy buat sb sy mmg tak minat, tp bila sy dah mula berjinak2 dgn hobi ini sehari klu sy tak kedapur @ menjahit rasa mcm tak lengkap hidup sy hehe, mmg best.. Mungkin Allah beri sy rezeki melalui apa yg sy usahakan sendiri. Klu ini yg boleh memberi sy rezeki yg Halal syukur PdMu Ya Allah. Semoga apa yg sy usahakan ini dapat membuahkan hasil dan dpt membantu sedikit sebanyak dlm kehidupan ku ini. Berusaha dan berdikari atas kaki sendiri... Bantulah hambaMu ini dan berkatilah segala rezeki yg Engkau beri... Amin Ya Rabbal Alamin. Antara sebahagian produk yg sy Jual... Dan Alhamdulilah mendapat sambutan. Kek Coklat Cheese Kukus Muffin - Coklat, Bluberry & Vanilla Ni la antara sebahagian yg terhangat dipasaran he..he.. ada gak kek lain, tp memandangkan masa menaip tak mencukupi maka terpaksa la stop sekejap disini ntn sy upload lagi gambar2 kek ek... Kepada yg berminat nak order dan nak merasainya boleh lah tempah ngan saya jgn malu2 yer...he.he.. a'ha disini saya sertakan Biz card saya utk anda hubungi.. Terima kasih kepada En Yusuf PELEKAT.COM yg berjaya membuat kad saya yg comel ni he..he... Tocei...tocei.... Jumpa lagi....bye..bye.