Selasa, 8 Julai 2014

SABUN CERAH KETI @ MARINE ESSENCE YG BEST

✰ SABUN PENCERAH  MARINE ESSENCE ✰
mencerahkan semula bahagian yang hitam ツ

❤  Sejak pakai deodoran, ketiak jadi hitam. Kalau tak pakai, ketiak berbau.
❤  Semasa mengandung, ketiak jadi hitam. Selepas bersalin, ketiak semakin hitam.
❤  Macam-macam deodoran dah pakai, ketiak masih hitam.
❤  Suka cukur bulu ketiak walaupun ketiak jadi hitam. Takkan tak cukur.  Nak cabut, malas.
     Nak buat rawatan wax, sakit.

CARA MUDAH MENCERAHKAN SEMULA
KETIAK YANG HITAM

Gunakan ✰ SABUN PENCERAH  MARINE ESSENCE ✰ ketika mandi.
Gosok di celah ketiak sehingga 20 saat.

Boleh juga digunakan di celah peha atau untuk menghilangkan kesan hitam parut.
Kesan pencerahan dapat dilihat dalam 7 hingga 14 hari.

Hilangkan Daki Di Leher
dengan Sabun Pencerah Marine Essence

Adakah anda mengalami masalah leher hitam & berdaki.
Saya juga pernah mengalaminya.

《Leher hitam akibat daripada pertambahan berat badan.
Lemak yang berkumpul di sekitar leher telah membuatkan leher berlipat.
Kesan lipatan inilah yang mula-mulanya berdaki & seterusnya menjadi hitam.》

Ada juga yang mengalami masalah leher hitam & berdaki kerana faktor hamil.
《Ketika hamil, hormon seorang wanita akan berubah.
Kulit akan menjadi gelap di bahagian lipatan & leher.
Selepas bersalin, leher hitam & berdaki ini masih belum hilang.》

Leher hitam & berdaki juga boleh berlaku kerana ----》》》
¤¤ malas mandi & mencuci badan dengan sabun.
Mandi pun malas ker?
☆Daki akan berkumpul dan seterusnya menyebabkan leher menjadi hitam.
☆Ada juga yang rajin mandi tapi malas nak sabun dan gosok badan.
Adoiii..... macam-macam ragam manusia kan.
Kalau kita malas mandi & malas nak gosok badan dengan sabun,
peluh akan melekat pada badan & menyebabkan daki terbentuk.
Bau badan usah cakap lah kan.


TETAPI USAH RISAU LAGI!!!
Sabun Pencerah Marine Essence dapat membantu
menghilangkan kesan daki & hitam pada leher.

Ekstrak Liquorice yang terkandung dalam Sabun Pencerah Marine Essence
mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
serta mencerahkan pigmentasi kulit.

Ekstrak Teh Pu-Erh pula terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan
untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya
daripada merosakkan sel-sel kulit.
Ia juga merupakan bahan anti penuaan,memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit
dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Anda hanya perlu gosok selama 20 saat di bahagian leher
dengan Sabun Pencerah Marine Essence.
Selepas 3 - 7 hari, PASTI HASIL YANG MENAKJUBKAN akan anda perolehi.

Dah 2 tahun saya menggunakan Sabun Pencerah Marine Essence.
Satu keluarga saya juga sukakan Sabun Pencerah Marine Essence.
Alhamdulillah... masalah leher hitam & berdaki dah hilang.
Leher saya dah cerah kembali.

Kalau nak jimat atau nak try-try dulu
1 ketul tu pun besar jugak, boleh potong 3 bahagian (100gm)

Kalau nak beli sekotak (3 ketul)
saya bagi...Suprise... Free kurier ♡♡♡
Dan klu beli dgn syampoo sekali ada harga PROMOSI BEST TAU♡♡

Boleh kongsi2 ngan kawan ofis.
Sorang amik 1 ketul ok la kan..
Kalau dah abis, then boleh order lagi

Nak less lagi??? hmm... BOLEH!! Tapi hanya untuk 10 orang pembeli pertama sahaja!!
Ya 10 ORANG JE.

~ kalau suka dengan hasilnya (siapa tak nak keti cerahh oiiii!! pastu harumm sentiasa)..nanti boleh jadi Dropship dan blh dapat harga special ♡♡
Berminat nk memiliki sabun Keti or nak jadi Dropship saya jom PM cepat dah cuba pasti berpuas hati.. nak raya dgn kulit yg halus dan wangi plg penting putih menawan...I Like It♡♡


Choc Chip Fieza Amous

Assalamualaikum.


Alhamdulillah dah 2 tahun setiap kali raya saya jual Biskut Choc Chip Nut. Customer saya yg order cakap sedap lah mcm Famous Amous Choc Chip. Alhamdulilah menerima feedback yg bagus. Choc chip ni ranggup dgn rasa coklat yg yummy.

Ok tahun ni spt biasa order kembali dibuka kepada yg berkenan dan berminat nk cuba jom pakat2 order.

Sebalang ada 50Pcs = Rm25

Kalau berminat boleh jer Whatapp saya : 018 667 2585.

BB PLUS COLLEGEN DRINK

BB PLUS KOLAGEN
 《Sila baca untuk menambahkan ilmu di dada share dengan rakan jika perlu.》

~KESAN KEKURANGAN KOLAGEN DALAM BADAN~ 

Penghasilan kolagen berkurangan dgn kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun keatas. Kesan pengurangannya mula dirasai lebih kurang 10 tahun kemudian.Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada.Jadi semakin tua, semakin berkurangan kolagen dalam badan. Oleh itu, kolagen sbg makanan kesihatan utk pelbagai penyakit spt osteoarthritis (sakit sendi) osteoporosia, arteriosclerosis. Selain itu utk kegunaan kosmetik dan pelembab kulit.

**** ~TANDA-TANDA PENUAAN. ****
 - kulit kusam
- tak bermaya
- tiada seri
- kulit kedut dan mula kendur
- pigmentasi kulit
- cepat letih dan lesu
- sakit badan dan sendi
- mudah lupa
- kurang penglihatan.

 **** ~MENGAPA BB PLUS KOLAGEN PILIHAN TERBAIK?? *****

 - hanya 1 paket sehari (5g) - diperbuat daripada ikan yang bermutu tinggi
- kolagen ikan dikelaskan sbg kolagen kenis2, yg mempunyai struktur rantaian asid amini yang seakan-akan kolagen manusia
- mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan.
~ juga mengandungi ekstrak biji anggur,
vit c, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant,serat epal inulin. ************************ <